Om Aerin


Om Aerin

Om Aerin Beauty

AERIN Beauty är ett lyxigt parfymmärke inspirerat av avslappnad stil, ett estetiskt synsätt och arvet från grundaren Aerin Lauder. Varumärket bygger på Aerins feminina framtoning, hennes tro på traditioner, passion för blommor, konst och resor och hennes historik inom parfymskapande. AERIN Beauty tillåter kvinnor att lyfta fram sin feminina sida, att framhäva sin skönhet genom en välkomponerad doftgarderob som är lika personlig som kvinnan som bär den.

AERIN Fragrance Collection är en modern garderob med dofter som innebär en flykt till en ny upplevelse med varje doft. Varje doft skapas med de allra finaste ingredienserna. Rose Collection är ett noggrant urval av bad- och kroppsprodukter med en unik blomdoft.

 

OM AERIN

AERIN är ett lyxigt märke som är inspirerat av den signaturstil som kännetecknar grundaren Aerin Lauder. Baserat på premissen om att levande skönhet bör vara enkel och bekymmersfri, utvecklar märket utvalda kollektioner inom skönhet, modeaccessoarer och inredning. Med en passion för konst, resor, mode och design har Aerins egen livsstil varit fokuspunkten för inspirationen bakom märket. Klassisk, men alltid ur ett modernt perspektiv, har varje produkt skapats för att göra livet vackrare med en känsla av enkelhet och förfining.

Som nyutbildad från University of Pennsylvanias Annenberg School of Communications började Aerin sin karriär på Estée Lauder 1992 och har haft flera chefsroller, bland annat Senior Vice President och Creative Director. Hon är fortfarande Style and Image Director för Estée Lauder.

 

Inspirerad av Marocko

En introduktion till Tangier Vanilla

Frågor och svar med AERIN

En introduktion till Tangier Vanilla

Att skapa en doft

DUFTNOTER: AERINS Dust Collection
Topp
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink SoftwarePowered By OneLink